Click Here

Followers

BLOG

Alert (14) Announcment (15) Blogger (8) Cerita Lawak (25) events (2) Fakta Number (16) Girls (4) Gosip (2) Huhu (6) Info (23) Internet n komputer (14) Kids (3) On Cinta (13) Pengetahuan Am (12) Renungan (59) Solat (7) Tips (16)

baju jom balik raya 2009



Baju t-shirt ini adalah sempena untuk dijadikan t-shirt rasmi untuk kelas 4BDD yang akan pulang raya pada tahun ini.Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki baju tersebut,bolehlah berurusan dengan SHAHRUL-017-7046883.Sebarang pertanyaan tentang design dan saiz,sila dail nombor yang tertera di atas.
Harap maklum.

cdgn : Konvoi Balik Raya 2009 akan ditukar kpd Jom Balik Raya 2009

7 comments:

Jom Balik Raya said...

logo uthm tu, besar sangat la.. apa kata kecilkan skit.. hehe

nickasyraf said...

cdgn : Konvoi Balik Raya 2009 akan ditukar kpd Jom Balik Raya 2009

Some1 said...

kl tuka jadi jom balik raya 2009.. balik ngan bus pun aku pakai ni ..

seseorang said...

hahaha...kalo balik jln kaki pon leh pkai bju ni...balik raya gak kan....

some2 said...

hah, btol2.. kl takde tiket n kena braya kat uma org len pun pakai jgk kan..

Anonymous said...

ak naik bus cmne...

some5 said...

huhu.. sama le kita. huhu nanti kita pakai sama ek.. mesti gempak nye la. org len takde kan ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...