Click Here

Followers

BLOG

Alert (14) Announcment (15) Blogger (8) Cerita Lawak (25) events (2) Fakta Number (16) Girls (4) Gosip (2) Huhu (6) Info (23) Internet n komputer (14) Kids (3) On Cinta (13) Pengetahuan Am (12) Renungan (59) Solat (7) Tips (16)

Jom Balik Raya..



Sebelum ni.. aku tak excited pun pasal nak raya.. baju raya pun aku tak fikir, seluar pun tak jgk.. cuma aku da beli tiket je. tu pun nek bas UTHM, pesal smua tiket bas express da habis suda.. haha tp bila countdown seminggi lg nak raya, semua adik² da ada kat kg.. aku pulak jd excited.. tak dah nak menjejakkan kaki kat kG.. tak saba dah nak men mercun , men bunga api depan umah bersama² adik..

So, sebelum aku melangkah pulang.. aku ambil kesempatan ni.. pohon seribu kemaafan jikalau ade tersalah bhasa, tergurau perasaan.. n terkecil hati.. smoga kita sama² O - O, huhu..

Kepada mat² konvoi tu.. leklok atas moto.. jaga perasaan .. jgn nak ciluk je memanjang.. huhu kl terserempak aku di tgh jalan.. ajak la aku ketepi jalan.. nanti bleh aku minta duit raya.. hoho..

kepada yg nek kapal.. raya² jgk.. lepas raya tu . ingat la aku jgk ek.. nanti bawa le dtg pape utk aku.. hehe yg ikhlas.. hoho

kad sebagai pengganti diri


esok aku nak balik..td pas aku setelkan finite element aku...terasa plak nak post korang sesuatu..aku pon cri idea..pastu pepelahan aku cr gambar berkaitan ngan idea aku..mata aku da nak tido da..tp aku tahan je sebab nak sahor..aku da bungkos lauk kat makjah..sempat gak aku sembang ngan paklong...boleh tahan aje...hehehe..bdak2 antu ni nak ajak tgk bola..padahal esok dia xtau yang el syayeb nak salam sorang2..salam vibrate katenye..kalo xdtg abes la.mau kena petik pastu minus billion plak tu...mggu ni kena gak dtg walopon tido kat blakang..hehe..ni aku ade kad raye untuk korang..sebelom aku start motor..sebelom aku bungkos kerepek kat jehan..sebelom aku nak lepak2 kat mapley tgk bola..sebelom aku nak try motor kat highway malam esok..sebelom aku sarung baju JOM BALIK RAYA,hehehe...sebelom ape lagi ek...emm sebelom pape pon berlaku..aku nak bagi kad raya kat korang..nah hamek...selamat hari raya dari aku..jumpa pas raya aku tau ade duit raye..klo xde aku gigit telinga korang..hehhe.mane yg drive tu..hati2..jnj smpai ngan selamat..nak raya ni beb...ok lea..gua nak gerak tgk bola..

kad raya untuk semua


sebelum pulang ke kampung, aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya..ikhlas dari aku..muhd fared...kepada kengkawan..kalo balik naek motor or kereta,pandu dgn berhemah..anda mampu mengubahnye..jgn jdkan raya tahun ini sia2,pandu dengan sepenoh hati,agar kepulangan yg dinanti lebih bermakne..xsabar rasanye nak balik..otak aku ni da mengong da..da xpikir nak buat lab finite..hahaha...ni aku ade selitkan kad raya untuk korang..nak bagi pakai yg real, bajet xcukop..

Gelaran Untuk Mudah Ingat..

Where are u.. Ouu

Download Lagu Raya


Assalamualaikum...

Selamat berpuasa..
rasanye semua orang sudah tak saba nak beraya kan..
so untuk memeriahkan dan menghangatkan lagi penantian korang..
apa kata kita layan lagu raya dulu..

Logo Uthm Johor akan diletakkan di lengan kiri..

Design baju khas utk bdk2 since 07-BDD. . .
Utk tempahan sila hubungi 019-7628660. . .

Soalan Sukar Di Jawab

Kenapa Tarzan tidak mempunyai jambang?

Kenapa juruterbang Kamikaze memakai topi keledar?

Kita tahu kelajuan cahaya, apakah kelajuan kegelapan?

Kenapa ada istilah ‘tidur seperti bayi’ sedangkan bayi akan terjaga setiap 2 jam?

Kenapa pembakar roti di’rumah kita mempunyai setting untuk suhu yang tinggi sehingga mampu menghanguskan roti?

Kenapa lampu peti ais hanya ada dalam ruang sejuk, bukan ruang sejuk beku?

Kenapa irama lagu A,B,C,D,E,F,G… dan Twinkle, Twinkle Little Star sama?

Kenapa kita sering menekan butang lif lebih dari sekali?

Kenapa kita tekan butang remote lebih kuat walaupun kita tahu bateri hampir habis?

Kenapa anda mula berfikir untuk 9 soalan di’atas yang tidak sesekali membawa apa-apa perubahan?

7 fakta pelik

1.Nama yang paling banyak digunakan di dunia adalah Mohammed.

2. Satu-satunya makanan yang tidak akan busuk? Jawapan : madu.

3. Siput boleh tidur selama 3 tahun.

4. Dalam 18 bulan, 2 ekor tikus membiak lebih dari sejuta anak tikus!

5. Memakai headphone selama satu jam dapat menstimulasi perkembangan bakteria dalam telinga sebanyak 700 kali ganda!

6. Setiap lipstik mengandung sisik ikan.

7. Apa persamaan baju kalis peluru, printer laser, tangga kecemasan dan wiper kenderaan? Jawapannya : semua ditemukan oleh perempuan ! Ha !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...