Click Here

Followers

BLOG

Alert (14) Announcment (15) Blogger (8) Cerita Lawak (25) events (2) Fakta Number (16) Girls (4) Gosip (2) Huhu (6) Info (23) Internet n komputer (14) Kids (3) On Cinta (13) Pengetahuan Am (12) Renungan (59) Solat (7) Tips (16)

best award pic



aik....ni gadis2 dari mane lak nh....
ntuk makluman korg, ni adalah pengunjung yang gemar datang ke booth bonda masa pameran kenegaraan dimana diorg ni la..yang abiskan adiah2 kitorg walaupun puzzle yang diorg selesaikan tu salah...he3...
tp kitorg ni baik hati so bagi jer la pape yang patut....


ni kitorg bergambar secara kacak sket cz masa ni kitorg ader present pembuatan dimana lec kitorg,en syazarel tu nk yang perfect giler nyer present n report....
keputusan nya group jakpar n zulazri kna kutuk,group aina ader yang nangeh cz xleh jawab soklan,group madey pow tayar mtor saper ntah....
n naper group komeng dapat markah tinggi sedangkan report diorg nipis je.....
nasib kot...ha3



gambar ni masa kitorg wt bbq kt padang golf....
menu utama time tu adalah ayam yang dibakar hangus, kerang yang alek n melvin xleh makan...
ha3...
bihun n sosej yang jakpar makan secara mentah2..huhuhu...
try korg tgk posisi kron,dia tengah happy tu..
seronok gak r cz last acara cerap kena simbah ngan air keramat....



ni lak kitorg main futsal pas g rumah tebuka sheeda....
makcik tengah yang pakai tudung tu coach kitorg....d
io slalu bawakk kitorg training ngan skuad MU n skuad skolah rendah air hitam...
ha3...
pape hal,trimas a lot 2 coach kitorg tu cz training giler2
kitorg sehinggakan team ni dapat team terbaik spanjang tahun....



aku paling suka tengok pic ni cz ader sentimantal value....
tengok r gaban ngan panjang tu...reswan n blek pn...
rata2 time nh heppy xhengat donia..time ni kitorg wt pertandingan bot paling cantik tanpa sebarang tenggelam....
dan d pahamkan bot group aina disqualified
cz group diorg guna pelampung ntuk material bot tu...ha3

6 comments:

pensilkayu said...

x best langsung gmba yg ko pilih ni gula2 getah....ntah2 ape2 ntah..
gmba komeng je yg menyerlah...hahaha

haikal said...

mana ader gambar komeng r...aku raser ko ni pebekester r penselkayu....kan...kan...kan

pensilkayu said...

ade laa...komeng yg segak bergaya kt tengah2 tu...heheehe..
ape plak??aku adalah aku...
ko 2 jim ya ro wau nun...aku tau lame dah...

kalam said...

er, pensilkayu ni pun satu.. pe salah nye bagi peluang kat komeng nak mendampingi jirun.. tu pun nak jelous kaa..

pensilkayu said...

woi kalam..ko ingat aku ni karmizi kaa???

kalam said...

kl bukan mizi sape?? wah wah.. tak nak mengaku la plak ek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...