Click Here

Followers

BLOG

Alert (14) Announcment (15) Blogger (8) Cerita Lawak (25) events (2) Fakta Number (16) Girls (4) Gosip (2) Huhu (6) Info (23) Internet n komputer (14) Kids (3) On Cinta (13) Pengetahuan Am (12) Renungan (59) Solat (7) Tips (16)

Lagendary Gunung Ledang Trail..


Kenangan BersamMu..


Amacam!! siap berkabus lagi toWw..



Sepatutnya... gamba ni berlatar belakangkan gunung..

tp biasa lakan.. kabus tebal .. hik hik




Lima budak (mcam berjanji ja.. atas ke bwh sama)



Teka!! yg sorang lagi tu siapa??

tgk btol².. huuhu



6 comments:

haikal said...

aku suka tgk yang lima budak tuh....jirun cakap xder kabus pn...cam ner leh kabur lak gambar2 korg n lagi sorg yang gambar last tu sape???

nickasyraf said...

haikal :: suka tgk lima budak tu ke @ salah sorang drp lima budak tu??

Anonymous said...

sy tau sape yer bdak yg last tu. mesteri kan.

haikal said...

suka tgk korg dressup r....cam janji lak korg nh...hehehe....sape yang budak misteri tu...jirun ke?ihikz...hahaha

nickasyraf said...

eh... ko ni tak habis² ngan nama jirun.. takde nama len ke.. nama aku tak pernah pun disebut². huhu padahal pengerusi kelap.

haikal said...

hahaha,,,ko nih mr bdd, touching lak...jirun tu dah cam adik aku..tu yang aku take care lebih sket kt dio...huhuhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...