Click Here

Followers

BLOG

Alert (14) Announcment (15) Blogger (8) Cerita Lawak (25) events (2) Fakta Number (16) Girls (4) Gosip (2) Huhu (6) Info (23) Internet n komputer (14) Kids (3) On Cinta (13) Pengetahuan Am (12) Renungan (59) Solat (7) Tips (16)

Tanda2 awal jatuh cinta

Tanda-tanda awal...

  • U ada ramai kawan tapi dalam banyak-banyak tu u asyik ingat kat dia sorang jer..dia sihat ke tak..dia dah makan ke belum..dia ingat kat u ke tak.

  • U jadi resah gelisah kalau tak dapat dengar suara dia,
    U jadi malap, kelabu asap, tapi bila dengar suara diau automatik segar bugar, perut lapar terus kenyang..

  • Uiii.. u cemburu bila dia bercerita tentang kecantikan/kehenseman perempuan/lelaki yang dia jumpa..Kekadang u rasa u kecik hati dengan dia pasal asyik cerita pasal orang lain yang lebih hebat dari u.

  • U dapat jumpa dia sekali jer dalam sebulan so bila dapat jumpa dia u rasa macam dunia ni u yang punya.Balik rumah wajah dia asyik terbayang di mata u tapi upun hairan kenapa u mesti ada perasaan macam tuterhadap dia..

  • Surat, kad raya, tiket bas, sampah atau apa sajapemberian darinya u simpan sampai penuh almari rumahu..Kalau ada lipas gigit salah satu barang pemberian darinya pasti mampus lipas tu u gigitbalik...uiii..ganehnyer..
  • Kadang kala u sengaja buat perangai nak bagi dia jeles kat u tapi dia sikit pun takder respon sebaliknya u sendiri yang makan hati..tapi u tak sedar kenapa u buat macam tu..kenapa u nak bagi dia jeles kat u?

  • U percaya padanya. U sedia berkongsi apa saja cerita dengannya. U juga suka mendengar celotehnya walaupun kadang-kala ceritanya membosankan u tapi u tetap sudi melayan karenahnya.

  • Bila family U sebut pasal jodoh, U cakap belum ada calon tapi dalam kepala otak U dok terbayang-bayang U bersanding dengan dia..cis!!

  • Hmm...itu adalah secebis perasaan U kat dia namun apakah makna perasaan tersebut? Nak kata kawan biasa..kenapa u treat dia baguih semacam jer? Alah mengaku sajalah yang u ni dah jatuh hati padanya..

  • U tau tak mengikut survey, itu adalah sebahagian daripada tanda-tanda awal orang yang dah JATUH CINTA.Perasaan tu sedikit sebanyak akan menyiksa diri usendiri. U tau kenapa? Sebab u punya ego tu tinggi sangat...apa susah sangat ker u nak declare yang u ni betul-betul falling in love kat dia..ops..i'm sorry kalau u ni perempuan memang la susah sikit takut perigi cari timba pulak kan..tapi setiap orang adacara tersendiri..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...