Click Here

Followers

BLOG

Alert (14) Announcment (15) Blogger (8) Cerita Lawak (25) events (2) Fakta Number (16) Girls (4) Gosip (2) Huhu (6) Info (23) Internet n komputer (14) Kids (3) On Cinta (13) Pengetahuan Am (12) Renungan (59) Solat (7) Tips (16)

LELAKI HANDSOME VS LELAKI X HANDSOME


  • Kalau lelaki handsome itu pendiam, perempuan akan cakap: woow, cool giler... 
  • Kalau lelaki tak handsome pendiam, perempuan akan cakap: eh, perasan bagus. 
  • Kalau lelaki handsome berbuat jahat, perempuan akan kata: nobody's perfect. 
  • Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat, perempuan akan cakap: memang...muka pun macam pecah rumah! 
  • Kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan cakap: wah..machonya..macam hero filem! 
  • Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan kata: entah-entah kawan dia.. 
  • Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: sepadan sangat... 
  • Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tu! 
  • Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih,perempuan akan kata: jangan sedih,kan saya ada. 
  • Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih, perempuan akan kata...(terdiam,tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya). 
  • Kalau lelaki handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap: perasaannya halus... penuh kasih sayang. 
  • Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi.. 
  • Kalau lelaki handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam. 
  • Kalau lelaki tak handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?.. 
  • Kalau lelaki handsome tak mau bergambar,perempuan akn cakap: pasti takut kalau-kalu gambarnya tersebar. 
  • Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar, perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?.. 
  • Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen. 
  • Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan akn cakap: naluri pembantu, memang begitu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...